torsdag den 23. september 2010

Dagens høst....



2 Kg lækre brombær...
Det er så hyggeligt og godt for sjælen at plukke brombær, men der dog én ting som jeg hader ved det...
Det er ikke at man får rifter af tornene eller brænder sig på brændenælder... Nej, jeg HADER alle de edderkopper som bor i brombærrankerne... YARKS!! Store fede korsedderkopper, som vel kun venter på at springe på mig, når jeg mindst venter det ;O)
Men hvis man vil ha' brombær må man jo tage ulempen med....

Den bedste brombærtærte er denne her : http://www.odense-marcipan.dk/inspiration/opskrifter/1-bagvaerk/260-taerter-med-havens-frugter.html
Serveres med god vaniljeis eller en klat creme fraiche, MUMS

onsdag den 15. september 2010

Glæder mig...

....imorgen kommer mine længe ventede visitkort :)

Jeg har fået dem lavet, så'en lidt for sjov, men mon ikke det kunne få lidt gang i bageriet, som jo står lidt stille i øjeblikket.

Jeg kunne jo sagtens bage kage hver dag, lave fyld og pynte den, men det er altså sjovere når det er til nogen, som skal bruge den til en særlig lejlighed.... desuden ville jeg jo hastigt tage kilo på igen og dem kæmper jeg jo hårdt for at smide :O)

Har dog et par kager der skal laves i nærmeste fremtid, men de er så hemmelige, at min mund er lukket med syv segl.... indtil videre.

tirsdag den 7. september 2010

Muffinsforme...

Jeg er storindkøber af muffinsforme... elsker når Netto har fået nye forme med "noget" på... Gider ikke de der kedelige hvide forme :)

Og nu har jeg købt nogle igen.... Med BARBAPAPA :O)

Jeg elskede Barbapapa da jeg var en bette tøs og der var nærmest ikke den ting eller figur jeg ikke havde. Det er super hyggeligt at de er kommet frem igen og jeg må nok ærligt sige at min mor stadig køber Barbapapating til mig, tihi... Hun bli'r lige så nostalgisk som jeg gør!

søndag den 5. september 2010

Kageklubben...

..... Næstved og omegn er blevet oprettet på Facebook.
Så meld jer ind, så vi kan nørde sammen og finde dage hvor vi kan mødes og hygge :)
Og omegnen er et vidt begreb, hi hi

KH Jette Elisa