torsdag den 6. maj 2010

Modelleringskursus og KÆMPE pakke fra Holland

I går var jeg på kursus i Kagebutikken. Skulle lære at modellere en kanin, en bamse og en elefant. Alle 3 ud fra det samme princip.
Det var rigtig godt og jeg synes virkelig jeg har lært meget. Så nu vil jeg helt klart give mig i kast med at modellere oftere.

Ud fra disse 3 ringe laver man de forskellige dyr..


Jeg er ret stolt af resultatet ;0)

Og så er min pakke fra Holland kommet... JUBIIIH...Glæder mig vildt til at komme igang med alle sagerne :D8 kommentarer:

 1. Det er nogle superfine små dyr. Og jeg synes også det er lækkert at få dejlige pakker med posten

  SvarSlet
 2. Hold da helt fast! Sikke en pakke du har fået fra Holland - nu er der da vist ikke det du ikke kan lave :o) Må man være så fræk at spørge hvor mange penge der er for?

  Det er nogle rigtigt fine dyr du har fået modelleret - hvem der bare boede i nærheden af kagebutikken, så man kunne komme på kursus

  mvh.
  Camilla

  p.s. jeg så at du var blevet min første faste læser - tak :o)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle søde dyr. Det er godt kurser de holder i Kagebutikken.

  Mange af dine pakke-ting kan jo købes her i DK - har du undersøgt om det kan betale sig?? Det må det kunne. Man kunne jo godt blive misundelig på at det skønne grej... ;-)

  SvarSlet
 4. Ja.. mange af de ting jeg har købt, kan købes her i DK, men er mellem 30 og 50 % billigere i Holland og Portoen er den samme...

  Jeg har købt for ca 2200,- (gisp) og der er vel varer for omkring 3500,-

  Dejligt med en gavmild mor, som er glad for at hendes datter endelig har fundet sig en hobby :O)

  Camilla: Hvor bor du?? Kagebutikken tager rundt i landet med kurser, så hvis du kan samle 5 kagetosser, vil de gerne komme. Ring til dem og hør efter priserne.

  Kh Jette Elisa

  SvarSlet
 5. Tak for info om det billige værktøj. Har du også et godt link?
  PS Er vild med din hestekage;-)

  SvarSlet
 6. Hej Nanna
  Tak for rosen om min hestekage. Jeg har lavet hesten efter samme "opskrift" som de 3 jeg lavede på kurset...

  Jeg handler her: http://www.deleukstetaartenshop.nl/

  Kan klart anbefale dem. Du kan få engelsk tekst ved at trykke på flaget. De er superhurtige, det tog kun 2 dage, så var pakken kommet. Jeg fik pakken leveret på min mands arbejde, så var jeg fri for at tage en fridag ;0)

  Kh Jette Elisa

  SvarSlet
 7. Hej igen
  Vil bare lige sige, at jeg nu har bestilt og modtaget varer fra Holland. Tak for tippet. Gode penge at spare... Skønt. Glæder mig til at få tid til at afprøve nogle af tingene.

  SvarSlet
 8. Tak for linket, det skal da lige prøves af:). Det er jo en dyr hobby, så det er bare med at spare hvad der kan spares;). Også fint det du lige skrev med kagebutikken, at de tager ud hvis man samler en flok. Det vil jeg da lige undersøge nærmere:)

  SvarSlet

På forhånd tak ;)