mandag den 30. august 2010

Fik lige lyst...

...til at bage nogle boller :)
Og da jeg altid har gær i køleskabet, er det jo ikke noget problem.
En rest kærnemælk, et par overmodne bananer og en hurtigt kogt 5-gryns grød, lidt solsikkekerner, græskarkerner og sesamfrø, samt chokoladedråber og godt med mel, står nu og hæver lystigt i bageskålen....
MMMmmmm, glæder mig til der dufter af nybagte boller :O)

8 kommentarer:

 1. Ved ikke om jeg har sagt det før.. Men jeg er vild med dit blog navn........

  Umm tror jeg kan dufte dine boller... ummmmmmm

  SvarSlet
 2. Jamen tusind tak Marianne... Hvis du bor i nærheden af Næstved, skal du være hjertelig velkommen en dag til lidt kagehygge og NYBAGTE boller :)

  KH Jette Elisa

  SvarSlet
 3. Ihh altså... en anden kagenørd fra Næstved;)

  SvarSlet
 4. NÆH, hele 3 styk på en gang... mon vi skulle mødes en dag?? Har I lyst?

  SvarSlet
 5. Hej igen Jette Elisa, helt klart har jeg lyst, det kunne da være rigtig hyggeligt, nu vi alle har kager som hobby :-)
  Knus Irene
  PS. min mail adresse er : mrscakeaholic@gmail.com

  SvarSlet
 6. Halløjsa igen:).
  Ja det kunne da være sjovt, og jeg kender en kagenørd mere fra byen der sikkert også kunne lokkes med;). For mit vedkommende bliver det så bare med en lille en på armen. Du får da lige min mail også. Blomst21@hotmail.com.
  ps. måske man kunne lave en næstved kage gruppe på facebook, hvis alle har profil derinde selvfølgelig;). Så er det lidt lettere at aftale mere;)

  SvarSlet
 7. Hej jeg er total nybegynder i ¨denne nye kage verden, jeg vil rigtig gerne lære hvordan man laver de her helt fantastiske flotte kager med fondant og det hele, jeg bor i Næstved og mangler en god læremester og evt. kursus min mail adr: keean@webspeed.dk (tlf: 30555530)
  mvh Mariah

  SvarSlet

På forhånd tak ;)