søndag den 30. maj 2010

Gyldne Nuggets ;o)

Vi har fået hjemmelavede kyllingenuggets i denne weekend og de blev spist rub og stub. Det var lige noget der passede den lille herre...



Hjemmelavede Nuggets
½ liter kærnemælk
En stor håndfuld hakket persille
En stor håndfuld hakket purløg
1 spsk citronsaft
3 fed hvidløg
Chili sauce efter smag
Salt og peber

1 kg kyllinge inderfilet (kan godt skæres i mundrette bider, men så ta'r det en evighed)

Mel
Knuste Cornflakes

Bland dressingen og hæld 1/3 af den i en pose og put kyllingen i. Lad den marinere mindst 1 time, men gerne mere.

Put mel, dressing og Cornflakes i hver sin dybe tallerken. Tag nu et stykke kylling fra posen, vend den i mel, dyp den i dressing og vend den så i cornflakes. Fortsæt til du har brugt alle kyllingestykkerne. Steges på panden i rigelig rapsolie.

Velbekomme...

1 kommentar:

  1. Hej Jette Elisa,

    yummy! De nuggets ser supergode ud - jeg bliver helt sulten til trods for at jeg lige har spist frokost :o)

    mvh
    Camilla

    SvarSlet

På forhånd tak ;)