tirsdag den 16. marts 2010

MMF

MMF opskrift

Der bliver ca 1400 g fondant ud af denne portion.


400 g skumfiduser (grill)
2 spsk vand
½ tsk salt (fint)
2 tsk citronsaft
2 tsk Heibergs Glykose
1 tsk vanille
½ tsk lemon curd
ca 900 g flomelis


palmin til hænder og skåle


Fiduser + vand smeltes i micro-ovn, lige så snart de er smeltet røres citron+salt+vanille+glukose+ekstrakt, puttes i røremaskinen med K-spaden på og så røres flormelis i, en kop ad gangen , når det er klart til at æltes (når der er ca 1 kop tilbage), smøres hænder og bord med palmin, hænderne smøres jævnligt under æltningen, massen smøres ind i palmin og pakkes ind i film og kommes derefter i en pose, MMF´en ligges på køl i ca 1 døgn så den kan samle sig.

Opskriften er fra METTE

1 kommentar:

  1. Må jeg spørge hvorfor du smører dine hænder i Palmin? Jeg har kun prøvet MMF som er fidusser med vand og flormelis, og den kan (til tider) være lidt sej at arbejde, hvordan er den her anderledes fra den?

    På forhånd tak
    Wilhelmina (miss_fine5@hotmail.com)

    SvarSlet

På forhånd tak ;)