fredag den 5. marts 2010

Mmmmm, nybagte pølsehorn...

Verdens bedste pølsehorn... 40 stk
100 g gær
½ ltr lunken vand
250 g havregryn
2 æg
100 g smeltet smør/margarine (jeg bruger flydende oliemargarine)
100 g sukker
10 g salt
900 g hvedemel

4 pk pølsehornspølser fra Fakta

Rør gæren ud i vandet og tilsæt havregryn, æg, margarine, salt og sukker. Rør, så det bliver til "havregrød".
Tilsæt hvedemelet og ælt i 10 min. Jeg bruger min røremaskine :)
Tænd ovnen på 200 grader.
Lad dejen hvile 10 min på bordet.

Del dejen i 4 dele og del derefter hver del i 10.
Pak en pølse ind i en klump dej.
Skal ikke efterhæve, men sættes i ovnen når pladen er fyldt.
Bages 10-12 min.
Velbekomme ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

På forhånd tak ;)