søndag den 21. marts 2010

Chokoladefrosting

Rigtig lækker ovenpå muffins... eller som kagefyld ;)

300 gr Flormelis
60 gr Kakao
90 gr blødt smør
3/4 dl lun mælk
2 tsk vanillesukker

Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme.

Velbekomme

3 kommentarer:

  1. Hej Jette Elisa, Kan man bruge den til at smøre kager op med?

    SvarSlet
  2. Hej Helle
    Det kan du sagtens, men jeg har en der er meget bedre. Palminsmørcreme...
    Jeg lægger opskriften ind imorgen. Den er bare så lækker og super at arbejde med. Prøv at se kagen under fødselsdagskage til min Mor.

    SvarSlet
  3. Mums!
    Lige den opskrift jeg ledte efter, og sikke et lækkert og cremet resultat!
    Tusind tak!

    SvarSlet

På forhånd tak ;)