tirsdag den 2. marts 2010

Forårskage

Jeg har været i praktik et par dage i en blomsterbutik og som tak tager jeg imorgen denne kage med ;)



Det er en chokoladekage med et lag Baileycreme og et lag blandetbærmousse. Smurt op med Nutellasmørcreme og beklædt med Fondant.

Var meget i tvivl om hvordan jeg skulle lægge fondanten ved hjørnerne, så det blev lidt a'la en dug :)

1 kommentar:

  1. Hej Jette Elisa.
    Flotte kager, du er da super god:-)
    Når du skal lægge fondant på en firkantet kage starter du med at glatte toppen og ligesom lægge fondanten ned af siden og bruge din hånd eller smoother til at glatte fondanten med, ned mod din plade, fad eller hvad kagen nu står på. Istedet for at folde fondanten, glatter du den ud, så undgår du folderne. Det lyder som volapyk, men se på Youtube hvordan det skal gøres ellers! Håber du klarer det:-)
    Knuz Betina

    SvarSlet

På forhånd tak ;)